EMPRESA


Una empresa jove i innovadora compromesa amb el servei i la prescripció


Fundada en 2011, l'empresa és innovadora en la comercialització i prescripció dels sistemes HVAC.
 
Des del seu inici ha anat adaptant-se als nous escenaris i ampliant la seva gamma fins a l'actualitat on abastem tots els sistemes de climatització disponibles amb els nostres dos fabricants oficials BOSCH / SWEGON.

Arttis Concessionari Oficial HVAC

Som el primer Concessionari HVAC i capdavanters en el servei a enginyeria i instal·ladors en els àmbits de les calderes, energia solar, refredadores , recuperadors, climatitzadors i sistemes de emisió amb presència a Catalunya i Andorra.

Des dels nostres principis la nostra premissa és comercialitzar productes de la màxima qualitat, per tant volem tenir una forta presència en empreses consultores i oferir un gran servei als instal·ladors.

Per poder oferir el millor servei als nostres clients i cobrir les seves necessitats, estem constantment estudiant les tendències del mercat. Per això, no parem d'incorporar eines de càlculs i d'ajuda als projectes.

En els nostres gens està la venda de prescripció oferint un producte exclusiu i amb una tecnologia molt avançada.

El nostre futur avança amb els nostres clients aportant servei, qualitat al desenvolupament i cobrint les seves necessitats amb els millors productes.